Katinka

Evert BerkelaarSucces verhalen

Gewicht

01.0
Kilo

lichter!

van 91 kg naar 78,8 kg

Buik-omvang

01.0
cm

er af!

van 108 cm naar 88 cm

vet %

01.0
%

minder!

van 41,2 % naar 36,3%

BMI

01.0
punten

gedaald!

van 30,2 naar 26,3

Het verhaal erachter

Katinka is een hardwerkende moeder van twee kinderen die na de zwangerschappen een aantal kilo’s was aangekomen. In januari 2016 besloot dat de maat vol was. Toen zijn we samen aan de slag gegaan.

1500 kcal menu

Op basis van het vaststellen van haar calorische behoefte en het vetpercentage is Katinka zelf aan de slag gegaan met het 21-dagen paleo menu om af te vallen. Ze heeft alles keurig bijgehouden in haar dagboek dat ik steeds kon inzien.

Een keer per week trainen

We hebben, zodra onze agenda’s dat enigszins toelieten, elke week één keer getraind. Een zware, intensieve krachttraining van 30 minuten.

Resultaten

Katinka is gedurende 32 weken gemiddeld 380 gram per week afgevallen. Dit kwam helemaal overeen met het aantal calorieën dat ze per week minder at dan ze nodig had. In deze tijdspanne heeft ze het voedingsregime een paar keer wat minder streng toegepast gedurende vakanties en feestdagen. Dat is geen enkel probleem geweest, want we hebben de resultaten vast kunnen houden.

En nu jij?

Wat Katinka is gelukt, kan jij ook bereiken. Ga zelf aan de slag met het 21-dagen afvallen menu of laat mij je helpen en kom bij mij onder behandeling voor voeding en/of training.

Groeten Evert

“Train hard, eet paleo, behaal resultaat!”