Image


Sommige mensen worden nauwelijks ziek en anderen worden ernstig ziek na een besmetting met het corona-virus. 

Kennelijk zijn er factoren die daar invloed op hebben. 
Inmiddels zijn hier honderden studies naar gedaan. 


Hoe vergroot je de kans om er zonder klachten, of slechts met milde klachten van af te komen?

  • Leer wat de risicofactoren zijn
  • Leer welke voedingsstoffen het immuunsysteem nodig heeft
  • Leer welke andere factoren zoals slaap en stress doen met je immuunsysteem

In dit e-boek vind je deze informatie die je meteen toe kunt passen. 


Wat zegt de wetenschap?

Er zijn honderden wetenschappelijke studies gedaan naar de invloed van leefstijl en risicofactoren op het verloop van een corona infectie. Hier komen vrijwel wekelijks nieuwe studies bij.

Dit e-boek bevat ruim 100 wetenschappelijke referenties.

Image

In dit e-boek zijn de studies vertaald naar praktische aanbevelingen. 

“Besmetting kan je niet voorkomen, maar de kans om er met slechts milde klachten van af te komen kan je zeker vergroten”
Evert Berkelaar

Neem de controle terug over je immuunsysteem


Image
  • Verminder de risicofactoren
  • Pas je voeding aan
  • Vul tekorten in je voeding aan
  • Pas je leefstijl aan ter preventie
  • Leer over welke voedingssupplementen het immuunsysteem kunnen ondersteunen

Je kunt er direct mee aan de slag!

Het e-boek kost € 14,- en is direct te downloaden na aankoop


Kopen & afrekenen

Over de auteur

Hallo, ik ben Evert en ik wil je graag helpen om jouw risico op een ernstig verloop van een corona besmetting zo klein mogelijk te maken.


Image

Mijn volledige naam is Evert Berkelaar. Misschien ken je mij als docent, behandelaar of van mijn boek Paleo 2.0. Ik ben elke dag professioneel bezig met gezondheid, voeding, beweging en leefstijl. Zo’n zeven dagen per maand geef ik les aan mensen die met de Orthomoleculaire geneeskunde aan de slag willen. De rest van de week werk ik met eigen cliënten in mijn gezondheidscentrum in Zoetermeer.


Natuurlijk maak ik me ook erg druk om de corona-pandemie. Al vanaf het begin heb ik de studies rondom Corona in de gaten gehouden. Sinds de uitbraak van de pandemie heb ik meerdere keren aan professionals (artsen, diëtisten en orthomoleculair therapeuten) een seminar gegeven over de rol van voedingsstoffen bij de ernst van het verloop van een corona-besmetting. Deze keer richt ik me niet tot de professional maar tot iedereen. Ik zou heel graag willen dat jij ook begrijpt waarom bepaalde mensen meer risico lopen op een ernstig verloop van een coronabesmetting en wat jij er zelf aan kunt doen om daar niet bij te horen. Ik wil je graag vertellen over de rol die voedingsstoffen hierbij spelen. Welke stoffen zijn het, hoeveel heb je er van nodig en hoe kan je dat binnen krijgen? Dat en meer komt allemaal aan bod. Het mooie daarvan is dat je daarmee direct aan de slag kunt.