Mijn eerste echte boek ligt vanaf april 2020 in de winkels!
Coverdesign by diewertje
Enkele kenmerken van Paleo 2.0
Minder vlees
Men at vroeger minder vlees en meer planten dan wij aanvankelijk dachten.
Genetische aanpassingen verruimen de blik
Een groot deel van de mensen is genetisch aangepast op het eten van zuivel en meer zetmeel.
Bereiding van voeding maakt gifstoffen onwerkzaam
Peulen en aardappelen zijn voorbeelden van voedingsmiddelen waarbij de gifstoffen door de juiste bereiding verwijderd of geminimaliseerd kunnen worden.
En verder komt het volgende aan bod:
Leer zelf je dagmenu maken
Je leert zelf bepalen hoeveel calorieen, vetten, koolhydraten en eiwit je moet eten om je doel te behalen
De laatste wetenschappelijke inzichten
Wij eten al veel langer graan en peulvruchten dan eerder werd aangenomen en we hebben genetische aanpassingen ondergaan waardoor we bijvoorbeeld zuivel en alcohol beter verdragen dan onze voorouders
30 geweldige recepten
Van Simone's Kitchen
Alles wat je moet weten over afvallen
Door op de juiste manier met caloriebeperking om te gaan kan je veilig en definitief van je overtollig vet afkomen
Artikelen over Paleo 2.0