lezingen, opleidingen en seminars

Omdat er vanuit particulieren en professionals de vraag ontstond om meer over het paleodieet, afvallen, spieren opbouwen en gezondheid te leren heb ik de afgelopen jaren opleidingen en presentaties ontwikkeld. Hieronder zie je hier enkele voorbeelden van. De afgelopen jaren gaf ik zo'n 6 tot 8 keer per maand les of een seminar. 
Daarnaast schrijf ik in elke editie van Paleo Magazine.

Seminars

Ik heb verschillende onderwerpen uitgewerkt voor een seminar. Sommige onderwerpen lenen zich voor een avond of ochtend, andere meer voor een hele dag. Ben jij lid van een leuke sportclub of vereniging en wil je dat ik een seminar kom geven? Ik ben ben heel veel crossfit en andere sportscholen geweest, maar ook voor beroepsverenigingen geef ik lezingen en seminars.
>> Informeer naar de mogelijkheden


Evenementen

Image

Ik heb ervaring met het spreken op evenementen. Ik ben bijvoorbeeld bij het Ancestral Health Symposium geweest of bij het jubileum van de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde. In overleg is er veel mogelijk. 
>> Informeer naar de mogelijkheden

Meerdaagse cursussen

 • Orthomoleculaire basis cursussen.
  Ik ben vast docent op de orthomoleculaire opleidingen bij de Stichting Ortho Health Foundation. Ik geef daar lessen over micro- en macronutriënten, spijsvertering, leverdetoxificatie, bewegingsapparaat, energiehuishouding, evolutiegeneeskunde, praktijkvoering en casuïstiek. Deze cursussen kunnen 4 tot 8 dagen duren.
 • 3-daagse cursus specialist gewicht. Deze cursus geef ik in Nederland en België en krijgen hoge recensies van de deelnemers.
 • 3-daagse cursus specialist sportvoeding. Ook deze cursus geef ik in Nederland en België en krijgt goede recensies.
 • Losse dagen. Over verschillende onderwerpen geef ik losse dagen. Deze dagen kunnen gaan over:
  • Metabool Syndroom
  • Intermittent Fasting
  • Corona
  • Orthomoleculaire toepassingen bij diverse aandoeningen

Wil jij ook lessen organiseren?
Misschien heb je een opleidingsinstituut of ander bedrijf en wil je jouw medewerkers bijscholen. Ik kan je helpen. 
>> Informeer naar de mogelijkheden

Meteen aan de slag met mijn e-books

Ja! Ik wil meteen aan de slag.