Online is niet alone!

Tijden zijn veranderd en ver reizen voor goed advies is niet meer noodzakelijk. Voor sommige mensen is persoonlijke online begeleiding zelfs de ideale optie! Doordat we wekelijks of zelfs dagelijks contact hebben zullen we goede resultaten boeken.


Twee weken intensief contact

Met dagelijks contact via WhatsApp op alle werkdagen


Lees meer


Online coaching

Met wekelijks contact via de mail op één vaste dag


Lees meer

Natuurlijk is een normaal consult met advies ook mogelijk door middel van beeldbellen.

Twee weken intensief contact via WhatsApp

Deze dienst is ontstaan vanuit de hulpvraag van mijn klanten. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je twee weken lang mijn hulp wilt. 

 • Om te starten met Paleo/keto/Paleo 2.0
 • Om zo nu en dan twee weken zo veel mogelijk af te vallen
 • Om da de vakantie/bevalling/verhuizing of iets anders de draad weer opnieuw op te pakken

Hoe werkt het?
Voorafgaand aan de twee weken heb ik een aantal gegevens van je nodig. Bijvoorbeeld inzicht in je huidige voeding, je doelen en gezondheid. De twee weken beginnen met een half uurtje bellen/beeldbellen. Ik maak op basis daarvan dan richtlijnen voor de twee weken. 
Vervolgens hebben we elke dag contact via WhatsApp, behalve in de weekenden. Veel mensen sturen foto's van hun maaltijden en ontvangen dan mijn feedback. Als er uitdagingen zijn kunnen we deze voorafgaand bespreken en achteraf evalueren. Het is de bedoeling dat het WhatsAppen ons allebei niet meer dan 15 minuten totaal per dag kost. 
Aan het einde van deze twee weken vindt een eindgesprekje plaats van een half uur. Ook dit kan via beeldbellen. Daarna stel ik nieuwe richtlijnen op voor de periode na deze twee weken

Voedingsdagboek
Het helpt enorm als je bereid bent om een voedingsdagboek bij te houden. Natuurlijk help ik je met de instellingen hiervan. 

 Kosten

  Twee weken intensief

  • Eénmalig €300,- 
  • Vooruit betalen
  • Ondernemers kunnen de factuur op de zaak krijgen

  Interesse?
  Vraag de dienst aan!

  Online coaching

  Sinds enkele jaren doe ik aan online coaching. Door de jaren heen is dit steeds verfijnder geworden en is het geworden tot wat het nu is. Toen ik er mee begon werkte ik met wekelijkse online consulten via skype. Dat was tijdrovend en dus duur en ik kwam er naarmate de tijd vorderde achter dat het ook goed werkt via alleen email. Zodoende is uiteindelijk deze dienst ontstaan.

  Hoe werkt het?
  Het begint met natuurlijk met een kennismaking. Dit zal deels via een formulier en deels via een persoonlijk gesprek van 30 minuten via skype zijn. Nadat je minimaal een week een voedingsdagboek bij hebt gehouden met je normale voeding kan ik je een voedingsadvies op maat geven voor de komende periode. Vervolgens spreken we een vaste dag in de week af waarop je me de hele dag door vragen kunt mailen waarop ik dan antwoord geef. De rest van de week is het de bedoeling dat je de vragen opschrijft en dan weer stelt op de afgesproken dag.

  Opmerking: Door onvoorziene omstandigheden kan het nodig zijn dat ik in goed overleg eenmalig van de vaste dag moet afwijken.

  Voedingsdagboek
  Online coaching is alleen mogelijk wanneer je bereid bent om een voedingsdagboek bij te houden. Natuurlijk help ik je met de instellingen hiervan. 

  Ook een trainschema er bij? 
  Als je behalve met je voeding ook voor training begeleid wilt worden kan dat. Ik inventariseer wat voor oefeningen je kunt doen (afhankelijk van het type faciliteit waar je traint) en op basis daarvan stel ik een trainschema voor je op. Jij doet je workouts zelf en houd alles bij in het excel schema dat ik voor je heb gemaakt. Bij ons wekelijkse contactmoment stuur je jouw trainschema mee zodat ik dit mee kan evalueren.

   Overzicht online coaching

  • Vaste contactdag per week (stel me dan zo veel vragen als je wilt)
  • Continue bijgesteld voedingsadvies
  • Inclusief begeleiding bij diverse strategieën zoals vasten, intermitterend vasten, afvallen met calorische verschillen, vastendieet, etc
  • Inclusief de menu’s en recepten die ik heb
  • Optioneel trainingsadviezen
  • Maandelijks opzegbaar

   Kosten

   Alleen coaching voor voeding

   • Eerste maand met intake: € 175,-
   • Daarna € 125,- per maand
   • Maandelijks opzegbaar na 2 maanden

   Coaching voor voeding & training

   • Eerste maand met intake: € 200,-
   • Daarna € 150,- per maand
   • Maandelijks opzegbaar na 2 maanden

   Ondernemers kunnen de factuur op de zaak krijgen

   Interesse? Vraag de dienst aan!

   Omdat dit een dienst is met veel persoonlijke aandacht kan ik dit slechts aan enkele mensen aanbieden. Informeer vrijblijvend of ik plek heb. Ik neem dan contact met je op. 

   • Je staat op het punt om informatie naar mij toe te sturen. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Hoe ik dat precies doe lees je in mijn privacy statement.