Zaterdag 13 december Paleo Seminar

Evert BerkelaarHomeLeave a Comment

Leer in één dag de overstap te maken naar de paleo-leefstijl

Op zaterdag 13 december zal er een leuke en informatieve dag plaats gaan vinden waarin ik alles zal vertellen wat je moet weten om met het paleodieet aan de slag te kunnen. Aan het eind van de dag zal de bezoeker onder andere het volgende te weten zijn gekomen:

[list icon=”arrow-right” font_size=”14″ icon_color=”ff0000″ columns=”1″ bottom_margin=”10″]
  • Wat is de gedachte achter het paleodieet?
  • Welke voedingsmiddelen horen bij het paleodieet en hoeveel mag je daar dan van eten?
  • Hoe stel je jouw eigen dagmenu samen, passend bij jouw doel
  • Wat zijn precies de problemen met granen, peulvruchten, zuivel en bewerkte voedingsmiddelen (wat gebeurt er in het lichaam)?
[/list]

Door mijn jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen bij de overstap op het paleodieet weet ik welke informatie mensen nodig hebben om zelf verantwoord, en met succes, over te stappen op het paleodieet. De ene persoon wil met name de argumenten weten, de ander juist de praktische tips. In dit seminar komen al deze aspecten aan bod.

 

Veel ervaring

In 2009 heb ik op de universiteit van Gerona (Spanje) les gehad van de Amerikaanse grondlegger van het paleodieet, professor Cordain. Ook heb ik daar les mogen krijgen van professor Frits Muskiet. Inmiddels heb ik met het afronden van mijn paleo-afstudeeronderzoek mijn master opleiding daar succesvol afgesloten.

Ik geef zelf al sinds 2009 les over het paleodieet. In eerste instantie het meeste aan sporters of avondjes bij verenigingen. In 2012 heb ik samen met Erik Schut en Jan Blaauw een opleiding opgezet voor behandelaars waar ik artsen, diëtisten en personal trainers de fijne kneepjes van het paleodieet heb bijgebracht. Deze opleiding heeft al vijf keer plaats gevonden. Door een groeiende vraag vanuit particulieren heb ik besloten om ook seminars te gaan geven toegespitst op de consument die graag verantwoord bezig is met zijn gezondheid.

 

Wat kost het en wat krijg je ervoor?

Iedereen die komt krijgt natuurlijk veel informatie op een leuke manier. Een cateraar die al jaren bekend is met het paleodieet verzorgt een heerlijk paleo-lunchbuffet voor ons. En natuurlijk geef ik iedereen een hand-out mee van de presentatie die ik gebruikt heb. Zo kan je alles dus thuis nog even goed nalezen.

De kosten bedragen € 125,- inclusief BTW per persoon.  De leden van mijn nieuwsbrief krijgen €15,- korting.

[list icon=”check” font_size=”14″ icon_color=”ff0000″ columns=”1″ bottom_margin=”10″]
  • Ruim 4 uur ‘les’  over het paleodieet
  • Lekker paleo lunch-buffet
  • Reader met alles wat er besproken is
[/list]

Wil jij er bij zijn?

Ik kan slechts een beperkte groep kwijt, dus wees er snel bij! Door middel van het onderstaande formulier kan je jezelf (en een ander) aanmelden en meteen via iDeal betalen. Je bent dan verzekerd van een plek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.