Lams shaslick salade airfryer

Evert BerkelaarBlog, Paleo 2.0, Recepten

Lamsvlees is heerlijk. Shaslick is heerlijk. Maar dat hoeft niet altijd op de BBQ. Dit is hoe ik in de winter mijn lams-shaslick eet. 

Benodigdheden

Voor 1 persoon

  • 120 gram lamsfilet, in kebab-grootte (de grootte van blokjes vlees op een spiesje)
  • 150 gram paprika, in grove stukken gesneden (3 kleuren is leuk, maar geen vereiste)
  • 1 rode ui, in grove stukken gesneden
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Zout
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel Paprika poeder

Bereiding

  • Verwarm de airfryer 3 minuten voor op 200 graden
  • Kruid het vlees met de knoflook, zout en paprika poeder
  • Doe alle ingrediënten in de schaal voor de airfryer
  • Bak alles in 12-14 minuten gaar, roer minstens 3 keer om tijdens het bakken
  • Laat het gerecht 2 minuten afkoelen voordat je het opdient
  • Klaar om te smullen

Voedingswaarde per persoon

Calorieën

Koolhydraten

Vetten

Eiwit

334 kcal

19 gram

15 gram

29 gram