Lamsvlees is heerlijk. Shaslick is heerlijk. Maar dat hoeft niet altijd op de BBQ. Dit is hoe ik in de winter mijn lams-shaslick eet.
Benodigdheden
Voor 1 persoon
- 120 gram lamsfilet, in kebab-grootte (de grootte van blokjes vlees op een spiesje)
- 150 gram paprika, in grove stukken gesneden (3 kleuren is leuk, maar geen vereiste)
- 1 rode ui, in grove stukken gesneden
- 1 eetlepel olijfolie
- Zout
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel Paprika poeder
Bereiding
- Verwarm de airfryer 3 minuten voor op 200 graden
- Kruid het vlees met de knoflook, zout en paprika poeder
- Doe alle ingrediënten in de schaal voor de airfryer
- Bak alles in 12-14 minuten gaar, roer minstens 3 keer om tijdens het bakken
- Laat het gerecht 2 minuten afkoelen voordat je het opdient
- Klaar om te smullen
Voedingswaarde per persoon
Calorieën |
Koolhydraten |
Vetten |
Eiwit |
334 kcal |
19 gram |
15 gram |
29 gram |