Bedrijven zijn voor een steeds groter wordend deel verantwoordelijk voor de kosten van het ziekteverzuim van hun medewerkers. Dat kost bakken vol geld! Voor bedrijven geldt vaak: voor elke euro die je investeert in de gezondheid van je medewerker scheelt dat minimaal twee euro’s die je anders uit zou geven aan ziekteverzuim. Guess what? Voorkomen is leuker!

 

Wat kan ik doen voor jouw personeel?

Het grootste deel van jouw personeel zal, net zoals de rest van Nederland, waarschijnlijk verkeerd zijn voorgelicht over voeding. Grote kans dat een groot deel van je personeel nog niet eens weet wat paleo is! Daar kan ik verandering in brengen!

Ik kan door middel van presentaties (met of zonder powerpoint) op een leuke en enthousiaste manier voorlichting geven over paleo. Afhankelijk van jouw wensen als werkgever kunnen we natuurlijk paleo eten (ook afhankelijk van de locatie) en op de paleo manier bewegen.

 

21-dagen uitdaging voor jouw personeel

Voor het personeel dat de logica van mijn paleo verhaal snapt en het graag wil proberen kan ik met verschillende gradaties van begeleiding het personeel begeleiden met mijn 21-dagen paleo plan. Op die manier geef je een vervolg aan een informatieve dag (of avond) en heb je langdurig gezondheidsbevorderend effect voor je personeel.

 

Voeding in de bedrijfskantine

Sommige bedrijven hebben een bedrijfskantine met catering. Als dit zo is dan kan ik tips geven om de kwaliteit van de maaltijden te verbeteren, of misschien zelfs helemaal paleo te maken. Denk je eens in hoe mooi het is als iedereen na de lunch nog productief is, in plaats van ingedut van de beroemde ‘after lunch dip’. Dat kan echt!

 

Geen bedrijfskantine?

Ook als je geen bedrijfskantine hebt, en je personeel zelf zijn/haar lunch mee neemt van huis, zijn er diverse faciliteiten die je als bedrijf kunt bieden om het mogelijk te maken voor je personeel om op het werk ook paleo te kunnen eten. Natuurlijk is het ook mogelijk om paleo-recepten aan je personeel te geven die ze gemakkelijk mee kunnen nemen vanuit huis. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een speciale email-nieuwsbrief die je personeel van mij ontvangt.

 

Geïnteresseerd?

Je kunt het beste contact met me opnemen voor meer informatie. We kunnen vrijblijvend om de tafel zitten om te bespreken wat ik kan doen voor jouw personeel.